Loading...
Κλινική Διαιτολογία2021-02-21T22:10:54+02:00

Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Κλινική Διαιτολογία

Αυξημένα επίπεδα καρκινογένεσης στους κάτω των 50 ετών

By |11 Σεπτεμβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Διατροφικές Οδηγίες για Νοσούντες από Κορωνοϊό: Ανασκόπηση Ερευνών

By |28 Αυγούστου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Οστεοαρθρίτιδα: Η απώλεια βάρους πολεμά αποτελεσματικά την πιο συχνή ρευματική πάθηση

By |31 Μαρτίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Απώλεια Βάρους και Νοσηρότητα από Κορωνοϊό

By |23 Ιανουαρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος του Μαστού: Οδηγίες Πρόληψης

By |12 Δεκεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Υποθυρεοειδισμός και Διατροφή

By |28 Νοεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Χημειοθεραπεία και Διατροφή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται

By |12 Σεπτεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

HDL, καλή χοληστερίνη και πώς να τη βελτιώσετε

By |11 Ιουλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

By |12 Ιουνίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος του εντέρου και ζαχαρούχα ροφήματα

By |23 Μαΐου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Φαγητό από έξω και θνησιμότητα

By |11 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μεσογειακή διατροφή και γνωστικές ικανότητες

By |4 Απριλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Πόσα Φρούτα και πόσα Λαχανικά την ημέρα; Τεράστια επιδημιολογική μελέτη

By |14 Μαρτίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Παχυσαρκία ως κύρια αιτία θανάτου από κορονοϊό: νέα παγκόσμια έρευνα

By |7 Μαρτίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Για τους λάτρεις του καφέ και την καρδιακή υγεία: νέα έρευνα

By |28 Φεβρουαρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top