Λόγω ζέστης είναι πολύ δύσκολο να καταναλώσουμε βαριά φαγητά γι’ αυτό θα σας δώσω αυτό το μήνα κάτι πολύ ελαφρύ
πιπεριές με ντομάτες (σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο τριμμένο κρεμμύδι και πιπεριές, διαφόρων χρωμάτων, κομμένες σε λωρίδες. Τα σβήνουμε με λίγο μπαλσάμικο και προσθέτουμε τριμμένη ντομάτα και ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να σωθεί το νερό και πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά προσθέτουμε ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες και κόλιανδρο) συνοδεύουμε με φέτα χαμηλών λιπαρών και ψωμί ολικής αλέσεως για ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα.
Καλής σας όρεξη
Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής