Άρθρα Διαιτολογίας

22 04, 2011

Η μαγεία του πράσινου τσαγιού: η φυσική μας ασπίδα κατά του καρκίνου, της χοληστερίνης και του στρες

By |2017-07-29T10:51:20+03:0022 Απριλίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μαγεία του πράσινου τσαγιού: η φυσική μας ασπίδα κατά του καρκίνου, της χοληστερίνης και του στρες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 04, 2011

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: νέα έρευνα αποκαλύπτει τις ευεργετικές του ιδιότητες για τους καρκινοπαθείς

By |2017-07-29T10:48:48+03:0011 Απριλίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: νέα έρευνα αποκαλύπτει τις ευεργετικές του ιδιότητες για τους καρκινοπαθείς

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

5 04, 2011

Δίαιτες αποτοξίνωσης: οι ευεργετικές ιδιότητες και οι παγίδες των detox diets

By |2017-07-31T07:23:06+03:005 Απριλίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δίαιτες αποτοξίνωσης: οι ευεργετικές ιδιότητες και οι παγίδες των detox diets

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 03, 2011

Γιατί το έτοιμο φαγητό προκαλεί «παθητική υπερκατανάλωση»

By |2017-07-29T09:47:50+03:0025 Μαρτίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιατί το έτοιμο φαγητό προκαλεί «παθητική υπερκατανάλωση»

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

25 03, 2011

Διατήρηση του σωματικού βάρους: Το κλειδί της επιτυχίας για κάθε δίαιτα

By |2017-07-29T09:27:06+03:0025 Μαρτίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διατήρηση του σωματικού βάρους: Το κλειδί της επιτυχίας για κάθε δίαιτα

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

8 03, 2011

Νέες εξελίξεις στην πρόληψη κατά του διαβήτη: πως η καφεΐνη θα μπορούσε να βοηθήσει στην μείωση εκδήλωσης κρουσμάτων της ασθένειας

By |2017-07-29T09:18:12+03:008 Μαρτίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέες εξελίξεις στην πρόληψη κατά του διαβήτη: πως η καφεΐνη θα μπορούσε να βοηθήσει στην μείωση εκδήλωσης κρουσμάτων της ασθένειας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

5 06, 2010

Οι πιπεριές αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος

By |2017-07-29T10:20:37+03:005 Ιουνίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πιπεριές αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

22 05, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

By |2017-07-29T10:40:09+03:0022 Μαΐου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 05, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων

By |2017-07-29T10:23:32+03:008 Μαΐου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

3 05, 2010

Το καλοψημένο κρέας μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου της ουροδόχου κύστης

By |2017-07-29T10:18:09+03:003 Μαΐου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το καλοψημένο κρέας μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου της ουροδόχου κύστης

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

19 04, 2010

Σοκολάτα: μια απόλαυση που είναι δυνατό να μειώσει την πίεση και τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων

By |2017-07-31T13:52:46+03:0019 Απριλίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σοκολάτα: μια απόλαυση που είναι δυνατό να μειώσει την πίεση και τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 04, 2010

Εντερικά βακτήρια: οι πιθανοί ένοχοι πίσω από την παχυσαρκία και τις μεταβολικές ασθένειες

By |2017-07-29T09:56:45+03:0010 Απριλίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εντερικά βακτήρια: οι πιθανοί ένοχοι πίσω από την παχυσαρκία και τις μεταβολικές ασθένειες

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

29 03, 2010

Φυτικές ίνες και παχυσαρκία: νέα έρευνα δείχνει πως τα θαλάσσια φύκια βοηθούν στην απώλεια βάρους

By |2017-07-31T14:04:53+03:0029 Μαρτίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φυτικές ίνες και παχυσαρκία: νέα έρευνα δείχνει πως τα θαλάσσια φύκια βοηθούν στην απώλεια βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 03, 2010

Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος

By |2017-07-29T09:24:21+03:0025 Μαρτίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

6 03, 2010

Νέα στοιχεία στον αγώνα κατά της παχυσαρκίας: η μύγα των φρούτων μπαίνει στο μικροσκόπιο της επιστήμης

By |2017-07-29T10:02:02+03:006 Μαρτίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέα στοιχεία στον αγώνα κατά της παχυσαρκίας: η μύγα των φρούτων μπαίνει στο μικροσκόπιο της επιστήμης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top