Άρθρα Διαιτολογίας

1 12, 2015

Ακόμα και ένα σνακ ‘πρόχειρου φαγητού’ (junk food) επαρκεί για να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας

By |2017-07-31T11:38:41+03:001 Δεκεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ακόμα και ένα σνακ ‘πρόχειρου φαγητού’ (junk food) επαρκεί για να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 12, 2015

Η προσαρμογή σε μειωμένη διαθεσιμότητα τροφής μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στα παιδιά

By |2017-07-31T11:37:19+03:001 Δεκεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η προσαρμογή σε μειωμένη διαθεσιμότητα τροφής μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στα παιδιά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 10, 2015

Η μεσογειακή διατροφή μειώνει την γήρανση του μυαλού

By |2017-07-31T11:36:00+03:0031 Οκτωβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μεσογειακή διατροφή μειώνει την γήρανση του μυαλού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

28 10, 2015

Το κόκκινο κρασί έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία ασθενών με διαβήτη

By |2017-07-31T11:33:40+03:0028 Οκτωβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το κόκκινο κρασί έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία ασθενών με διαβήτη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

22 10, 2015

Η κατανάλωση «έτοιμου φαγητού» σχετίζεται με ανεπαρκή οστική ανάπτυξη στην παιδική ηλικία

By |2017-07-31T11:32:11+03:0022 Οκτωβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση «έτοιμου φαγητού» σχετίζεται με ανεπαρκή οστική ανάπτυξη στην παιδική ηλικία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 09, 2015

Μειώνει τον εγκέφαλο μας το ανθυγιεινό φαγητό;

By |2017-07-31T11:26:41+03:001 Σεπτεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μειώνει τον εγκέφαλο μας το ανθυγιεινό φαγητό;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 09, 2015

Το εντερικό make-up προσδιορίζει την καλύτερη δίαιτα για τον καθένα διαφορετικά

By |2017-07-31T11:25:50+03:001 Σεπτεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το εντερικό make-up προσδιορίζει την καλύτερη δίαιτα για τον καθένα διαφορετικά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 09, 2015

Άτομα που καταναλώνουν ποτά ‘diet’ ή ‘light’ παρουσιάζουν αυξημένη κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ

By |2017-07-31T11:24:48+03:001 Σεπτεμβρίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άτομα που καταναλώνουν ποτά ‘diet’ ή ‘light’ παρουσιάζουν αυξημένη κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Zυμαρικά με ρεβίθια από την Τοσκάνη

By |2017-07-31T11:22:16+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Zυμαρικά με ρεβίθια από την Τοσκάνη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας

By |2017-07-31T11:18:55+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Τι συμβαίνει στο σώμα μας σε 60 λεπτά από την στιγμή που πίνουμε μια Coca-cola;

By |2017-07-31T11:15:22+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τι συμβαίνει στο σώμα μας σε 60 λεπτά από την στιγμή που πίνουμε μια Coca-cola;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων

By |2017-07-31T11:14:11+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν

By |2017-07-31T11:12:14+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Η κατανάλωση ζάχαρης στα παιδιά επηρεάζεται από την «λειτουργικότητα» της οικογένειας

By |2017-07-31T10:58:42+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ζάχαρης στα παιδιά επηρεάζεται από την «λειτουργικότητα» της οικογένειας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

15 07, 2015

Εκκολπωμάτωση του παχύ εντέρου: Ένα από τα πολλά νοσήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής

By |2017-07-29T08:16:09+03:0015 Ιουλίου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκκολπωμάτωση του παχύ εντέρου: Ένα από τα πολλά νοσήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Go to Top