Άρθρα Διαιτολογίας

8 09, 2017

Η χορτοφαγική διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια του βάρους και στον μεταβολισμό

By |2017-09-07T10:15:49+03:008 Σεπτεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική διατροφή είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια του βάρους και στον μεταβολισμό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 08, 2017

Μελιτζάνες με σκόρδο και τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών

By |2017-08-24T08:46:42+03:0025 Αυγούστου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μελιτζάνες με σκόρδο και τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 08, 2017

Διπλασιάζονται οι πιθανότητες θνησιμότητας ασθενών που πάσχουν από καρδιοαγγειακά προβλήματα και κατάθλιψη

By |2017-08-24T10:02:28+03:0025 Αυγούστου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διπλασιάζονται οι πιθανότητες θνησιμότητας ασθενών που πάσχουν από καρδιοαγγειακά προβλήματα και κατάθλιψη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

18 08, 2017

Σαλάτα με βρασμένα ρεβίθια

By |2017-08-08T08:17:55+03:0018 Αυγούστου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σαλάτα με βρασμένα ρεβίθια

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 08, 2017

Μπορεί ο ανεπαρκής ύπνος να προκαλεί αύξηση στην περιφέρεια μας;

By |2017-08-08T06:42:51+03:0011 Αυγούστου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορεί ο ανεπαρκής ύπνος να προκαλεί αύξηση στην περιφέρεια μας;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

4 08, 2017

Τοξίκωση από υπερβολική κατανάλωση νερού. Πότε είναι υπερβολικό.

By |2017-08-04T06:50:26+03:004 Αυγούστου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τοξίκωση από υπερβολική κατανάλωση νερού. Πότε είναι υπερβολικό.

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2017

Ο συνδυασμός πρωτεΐνης και ζάχαρης στο γεύμα παχαίνει

By |2017-08-01T09:22:07+03:001 Αυγούστου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο συνδυασμός πρωτεΐνης και ζάχαρης στο γεύμα παχαίνει

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 07, 2017

Kολοκυθάκια με πατάτες στο φούρνο

By |2017-07-31T14:35:05+03:0031 Ιουλίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Kολοκυθάκια με πατάτες στο φούρνο

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

28 07, 2017

Dietetics.com.gr

By |2017-07-28T13:47:19+03:0028 Ιουλίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Dietetics.com.gr

Καλώς ορίσατε στο ανανεωμένο dietetics.com.gr. Από εδώ και πέρα οι επαφές μας θα είναι πιο συχνές, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να βρίσκεται τις καινούργιες έρευνες και συνταγές πέρα από το email σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter, linkedIn) αλλά και στην καινούργια μας ιστοσελίδα. Το καινούργιο μας motto είναι «ΒΕΛΤΙΏΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΉ ΜΑΣ» [...]

28 07, 2017

Η κατανάλωση τηγανιτών πατατών διπλασιάζει τον κίνδυνο πρώιμου θανάτου.

By |2017-07-28T18:22:39+03:0028 Ιουλίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση τηγανιτών πατατών διπλασιάζει τον κίνδυνο πρώιμου θανάτου.

Ενώ η κατανάλωση πατάτας αποτελεί κομμάτι της ισορροπημένης διατροφής μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η κατανάλωση τεσσάρων ή και περισσοτέρων μερίδων πατάτας την εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει υπέρταση. Ιταλοί επιστήμονες ερεύνησαν ένα δείγμα 4400 ενήλικων Αμερικάνων ηλικιών μεταξύ 45 και 79 για μια χρονική περίοδο 8 ετών, όπου οι διατροφικές τους συνήθειες μελετήθηκαν με την [...]

28 07, 2017

Πώς να απολαμβάνεται το φαγητό μόνοι σας; Κοιτάτε σε ένα καθρέφτη.

By |2017-07-28T18:23:13+03:0028 Ιουλίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πώς να απολαμβάνεται το φαγητό μόνοι σας; Κοιτάτε σε ένα καθρέφτη.

Οι άνθρωποι ως κοινωνικά όντα έχουν την τάση να επηρεάζονται από την παρουσία τρίτων. Αυτό φαίνεται να επηρεάζει και την κατανάλωση φαγητού εφόσον είναι γνωστό ότι όταν συντρώγουμε με άλλους έχουμε την τάση να απολαμβάνουμε το φαγητό περισσότερο και να καταναλώνουμε μεγαλύτερες ποσότητες. Επιστήμονες από την Ιαπωνία θέλησαν να ερευνήσουν περεταίρω αυτό το φαινόμενο με [...]

6 04, 2017

Σαρακοστή και διατροφή

By |2017-07-29T11:01:29+03:006 Απριλίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σαρακοστή και διατροφή

Καραγιάννης Νικ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

17 03, 2017

Κοινωνία και διατροφικές συνήθειες: πως ο περίγυρος μας επηρεάζει τη διατροφή μας

By |2017-07-29T10:30:47+03:0017 Μαρτίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κοινωνία και διατροφικές συνήθειες: πως ο περίγυρος μας επηρεάζει τη διατροφή μας

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

20 10, 2016

Η καφεΐνη δεν προκαλεί αρρυθμίες σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια

By |2017-07-31T13:38:12+03:0020 Οκτωβρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η καφεΐνη δεν προκαλεί αρρυθμίες σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

25 09, 2016

Η κατανάλωση καφεΐνης επηρεάζει την διάγνωση και θεραπεία της υπέρτασης

By |2017-07-31T13:34:27+03:0025 Σεπτεμβρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση καφεΐνης επηρεάζει την διάγνωση και θεραπεία της υπέρτασης

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

Go to Top