Άρθρα Διαιτολογίας

7 12, 2019

Μελομακάρονα με αλεύρι Ζέας και σιρόπι αγαύης

By |2021-12-06T11:56:15+02:007 Δεκεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μελομακάρονα με αλεύρι Ζέας και σιρόπι αγαύης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

27 11, 2019

Χάπια αδυνατίσματος και υπακτικά μπορεί να οδηγήσουν σε διαταραχές σίτισης

By |2021-12-06T11:56:15+02:0027 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χάπια αδυνατίσματος και υπακτικά μπορεί να οδηγήσουν σε διαταραχές σίτισης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 11, 2019

Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

By |2021-12-06T11:56:15+02:0020 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 11, 2019

Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

By |2021-12-06T11:56:15+02:0012 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 10, 2019

Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού

By |2021-12-06T11:56:15+02:0025 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

18 10, 2019

10 % απώλεια βάρους μπορεί να προκαλέσει ύφεση στον διαβήτη

By |2021-12-06T11:56:15+02:0018 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 10 % απώλεια βάρους μπορεί να προκαλέσει ύφεση στον διαβήτη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 10, 2019

Ψάρι και επίπεδα τοξικότητας: ανησυχητικά αποτελέσματα

By |2021-12-06T11:56:15+02:0011 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ψάρι και επίπεδα τοξικότητας: ανησυχητικά αποτελέσματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

4 10, 2019

Φλαβονοειδή και Καρκίνος: Νέα Έρευνα

By |2021-12-06T11:56:15+02:004 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φλαβονοειδή και Καρκίνος: Νέα Έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 09, 2019

Αναψυκτικά Diet και Light: επιπτώσεις στην υγεία

By |2021-12-06T11:56:16+02:0025 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αναψυκτικά Diet και Light: επιπτώσεις στην υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 09, 2019

Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Υγεία: Δύο Νέες Έρευνες

By |2021-12-06T11:56:16+02:0025 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Υγεία: Δύο Νέες Έρευνες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 09, 2019

Κατανάλωση πρωτεΐνης μετά την άσκηση και πως επηρεάζει

By |2021-12-06T11:56:16+02:0010 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση πρωτεΐνης μετά την άσκηση και πως επηρεάζει

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

7 09, 2019

Μαύρη σοκολάτα και κατάθλιψη

By |2021-12-06T11:56:16+02:007 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαύρη σοκολάτα και κατάθλιψη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

7 09, 2019

Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

By |2021-12-06T11:56:16+02:007 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

6 08, 2019

Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

By |2021-12-06T11:56:16+02:006 Αυγούστου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

30 07, 2019

Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

By |2021-12-06T11:56:16+02:0030 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βελτίωση προσδόκιμου ζωής καρκινοπαθών με βιταμίνη D

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top