Κλινική Διαιτολογία

8 03, 2011

Νέες εξελίξεις στην πρόληψη κατά του διαβήτη: πως η καφεΐνη θα μπορούσε να βοηθήσει στην μείωση εκδήλωσης κρουσμάτων της ασθένειας

By |2017-07-29T09:18:12+03:00Μάρτιος 8th, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέες εξελίξεις στην πρόληψη κατά του διαβήτη: πως η καφεΐνη θα μπορούσε να βοηθήσει στην μείωση εκδήλωσης κρουσμάτων της ασθένειας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

22 05, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

By |2017-07-29T10:40:09+03:00Μάιος 22nd, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου: νέα έρευνα επισημαίνει τη συμβολή του στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 05, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων

By |2017-07-29T10:23:32+03:00Μάιος 8th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστανού ρυζιού: νέα έρευνα αποδεικνύει τις προστατευτικές του ιδιότητες κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

3 05, 2010

Το καλοψημένο κρέας μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου της ουροδόχου κύστης

By |2017-07-29T10:18:09+03:00Μάιος 3rd, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το καλοψημένο κρέας μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου της ουροδόχου κύστης

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

19 04, 2010

Σοκολάτα: μια απόλαυση που είναι δυνατό να μειώσει την πίεση και τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων

By |2017-07-31T13:52:46+03:00Απρίλιος 19th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σοκολάτα: μια απόλαυση που είναι δυνατό να μειώσει την πίεση και τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 04, 2010

Εντερικά βακτήρια: οι πιθανοί ένοχοι πίσω από την παχυσαρκία και τις μεταβολικές ασθένειες

By |2017-07-29T09:56:45+03:00Απρίλιος 10th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εντερικά βακτήρια: οι πιθανοί ένοχοι πίσω από την παχυσαρκία και τις μεταβολικές ασθένειες

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

29 03, 2010

Φυτικές ίνες και παχυσαρκία: νέα έρευνα δείχνει πως τα θαλάσσια φύκια βοηθούν στην απώλεια βάρους

By |2017-07-31T14:04:53+03:00Μάρτιος 29th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φυτικές ίνες και παχυσαρκία: νέα έρευνα δείχνει πως τα θαλάσσια φύκια βοηθούν στην απώλεια βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 03, 2010

Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος

By |2017-07-29T09:24:21+03:00Μάρτιος 25th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ασπίδα προστασίας του οργανισμού οι διαλυτές φυτικές ίνες: νέα σημαντικά στοιχεία για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την ενίσχυση του αμυντικού μας συστήματος

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

6 02, 2010

Μαγνήσιο: το απαραίτητο διατροφικό στοιχείο για την ενίσχυση της σκέψης και του ανθρώπινου μυαλού

By |2017-07-29T10:38:10+03:00Φεβρουάριος 6th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαγνήσιο: το απαραίτητο διατροφικό στοιχείο για την ενίσχυση της σκέψης και του ανθρώπινου μυαλού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

13 01, 2010

Τα μυστικά του μεταβολισμού: στο φως νέα στοιχεία για τη συμβολή ενός πεπτιδίου που καθορίζει την ποσότητα λίπους που καταναλώνουμε

By |2017-07-29T08:29:09+03:00Ιανουάριος 13th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα μυστικά του μεταβολισμού: στο φως νέα στοιχεία για τη συμβολή ενός πεπτιδίου που καθορίζει την ποσότητα λίπους που καταναλώνουμε

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 01, 2010

Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ

By |2017-07-29T08:40:02+03:00Ιανουάριος 11th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 01, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης Ε: τρόποι πρόληψης και προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια

By |2017-07-29T09:50:58+03:00Ιανουάριος 10th, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης Ε: τρόποι πρόληψης και προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 12, 2009

Κάπα οπιοειδείς υποδοχείς: οι αιτίες που μετατρέπουν το σώμα μας σε μηχανές αποθήκευσης λίπους

By |2017-07-29T10:10:35+03:00Δεκέμβριος 12th, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάπα οπιοειδείς υποδοχείς: οι αιτίες που μετατρέπουν το σώμα μας σε μηχανές αποθήκευσης λίπους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 12, 2009

Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής

By |2017-07-29T08:46:41+03:00Δεκέμβριος 8th, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

28 11, 2009

Εμπλουτισμένα τρόφιμα: η δημιουργία του πρώτου παγωτού που ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού μας

By |2017-07-29T10:36:09+03:00Νοέμβριος 28th, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εμπλουτισμένα τρόφιμα: η δημιουργία του πρώτου παγωτού που ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top