Δίαιτες

24 02, 2018

Η μείωση στην κατανάλωση του φαγητού δεν αποτελεί τον καλύτερο τρόπο απώλειας βάρους

By |2018-02-23T11:27:55+02:0024 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η μείωση στην κατανάλωση του φαγητού δεν αποτελεί τον καλύτερο τρόπο απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 02, 2018

Η «δίαιτα» του ύπνου. Θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική;

By |2018-02-23T11:25:23+02:0024 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η «δίαιτα» του ύπνου. Θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

17 02, 2018

Είναι η προσπάθεια μας για απώλεια βάρους καταδικασμένη να αποτύχει;

By |2018-02-15T10:53:23+02:0017 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Είναι η προσπάθεια μας για απώλεια βάρους καταδικασμένη να αποτύχει;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 02, 2018

Πόσους υδατάνθρακες πρέπει να τρώμε για απώλεια βάρους;

By |2018-02-08T18:26:36+02:0010 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσους υδατάνθρακες πρέπει να τρώμε για απώλεια βάρους;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

3 02, 2018

Αυτά είναι τα καλύτερα τρόφιμα για αδυνάτισμα

By |2018-02-02T09:42:01+02:003 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτά είναι τα καλύτερα τρόφιμα για αδυνάτισμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

13 01, 2018

Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018

By |2018-01-13T07:15:48+02:0013 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

9 12, 2017

Κρύβει κινδύνους η κατανάλωση ενός μόνο γεύματος ημερησίως;

By |2017-12-08T10:31:01+02:009 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κρύβει κινδύνους η κατανάλωση ενός μόνο γεύματος ημερησίως;

Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν απώλεια βάρους με την κατανάλωση ενός και μόνο γεύματος την ημέρα, έχοντας 23 ώρες πλήρης ασιτίας, μεταξύ δύο γευμάτων. Ενώ μπορεί να αποτελεί για πολλούς έναν αποτελεσματικό τρόπο μείωσης του βάρους τους, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν ίσως υπερτερούν κατά πολύ των θετικών αποτελεσμάτων. Κάποιοι οι οποίοι επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή [...]

20 10, 2017

Ενισχύστε την απώλεια βάρους με ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων από την δίαιτα σας, σύμφωνα με νέα έρευνα

By |2017-10-19T15:51:24+03:0020 Οκτωβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενισχύστε την απώλεια βάρους με ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων από την δίαιτα σας, σύμφωνα με νέα έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

6 04, 2017

Σαρακοστή και διατροφή

By |2017-07-29T11:01:29+03:006 Απριλίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σαρακοστή και διατροφή

Καραγιάννης Νικ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

16 09, 2016

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

By |2017-07-31T13:30:24+03:0016 Σεπτεμβρίου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

15 08, 2016

Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

By |2017-07-31T13:19:04+03:0015 Αυγούστου, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

1 08, 2015

Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας

By |2017-07-31T11:18:55+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων

By |2017-07-31T11:14:11+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 08, 2015

Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν

By |2017-07-31T11:12:14+03:001 Αυγούστου, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

25 06, 2014

Απότομη αύξηση κρουσμάτων δηλητηρίασης από λιποδιαλύτες

By |2017-07-31T10:02:58+03:0025 Ιουνίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απότομη αύξηση κρουσμάτων δηλητηρίασης από λιποδιαλύτες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top