Υγιεινή Διατροφή

23 02, 2019

Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας

By |2021-12-06T11:56:18+02:0023 Φεβρουαρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 02, 2019

Αποκωδικοποιώντας την Αλκαλική Διατροφή

By |2021-12-06T11:56:18+02:0016 Φεβρουαρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποκωδικοποιώντας την Αλκαλική Διατροφή

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

9 02, 2019

Καταπολεμώντας την λαχτάρα για ανθυγιεινό φαγητό σε 2 λεπτά

By |2021-12-06T11:56:18+02:009 Φεβρουαρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καταπολεμώντας την λαχτάρα για ανθυγιεινό φαγητό σε 2 λεπτά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

2 02, 2019

Κόκκινο κρέας και καρδιακή λειτουργία

By |2021-12-06T11:56:18+02:002 Φεβρουαρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κόκκινο κρέας και καρδιακή λειτουργία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 01, 2019

Πως επηρεάζει η συνεχής αυξομείωση του βάρους μας (yo-yo) την καρδιακή μας λειτουργία

By |2021-12-06T11:56:19+02:0012 Ιανουαρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως επηρεάζει η συνεχής αυξομείωση του βάρους μας (yo-yo) την καρδιακή μας λειτουργία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 12, 2018

Οι άνδρες με υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχουν καλύτερη μνήμη

By |2021-12-06T11:56:19+02:008 Δεκεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι άνδρες με υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχουν καλύτερη μνήμη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 12, 2018

Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία

By |2021-12-06T11:56:19+02:001 Δεκεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

1 12, 2018

Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

By |2021-12-06T11:56:19+02:001 Δεκεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 11, 2018

Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;

By |2021-12-06T11:56:19+02:0024 Νοεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

17 11, 2018

Η κατανάλωση ξηρών καρπών ενισχύει την συντήρηση του βάρους

By |2021-12-06T11:56:19+02:0017 Νοεμβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ξηρών καρπών ενισχύει την συντήρηση του βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

27 10, 2018

Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία

By |2021-12-06T11:56:20+02:0027 Οκτωβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 10, 2018

Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση

By |2018-10-17T15:10:14+03:0020 Οκτωβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 10, 2018

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους

By |2018-10-17T15:12:33+03:0020 Οκτωβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

13 10, 2018

Τρεις μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα μπορεί να ενισχύσουν την καρδιακή σας υγεία

By |2018-10-11T13:56:29+03:0013 Οκτωβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρεις μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα μπορεί να ενισχύσουν την καρδιακή σας υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

6 10, 2018

Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

By |2018-10-04T14:47:47+03:006 Οκτωβρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Παιδιά Έφηβοι, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top