Παχυσαρκία

25 09, 2016

Η παχυσαρκία συνδέθηκε με οκτώ επιπλέον καρκίνους

By | 2017-07-31T13:32:55+00:00 Σεπτέμβριος 25th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η παχυσαρκία συνδέθηκε με οκτώ επιπλέον καρκίνους

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

16 09, 2016

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

By | 2017-07-31T13:30:24+00:00 Σεπτέμβριος 16th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

20 08, 2016

Συσχετισμός μεταξύ παχυσαρκίας και ενυδάτωσης;

By | 2017-07-31T13:21:56+00:00 Αύγουστος 20th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συσχετισμός μεταξύ παχυσαρκίας και ενυδάτωσης;

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

15 08, 2016

Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

By | 2017-07-31T13:19:04+00:00 Αύγουστος 15th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη

Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής

21 05, 2016

Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

By | 2017-07-31T12:07:37+00:00 Μάιος 21st, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγαλύτερη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης οδηγεί σε υπερφαγία και αυξημένη ανησυχία για την εξωτερική εμφάνιση στους νέους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

7 05, 2016

Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό

By | 2017-07-31T12:04:45+00:00 Μάιος 7th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα υπέρβαρα άτομα είναι πιθανότερο να επιλέξουν περισσότερο ανθυγιεινές τροφές όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικό φαγητό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 04, 2016

Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία

By | 2017-07-31T12:01:03+00:00 Απρίλιος 20th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παιδιά που ανταμείβονται με φαγητό έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν συναισθηματική υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 04, 2016

Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου

By | 2017-07-31T11:59:02+00:00 Απρίλιος 10th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η υψηλή κατανάλωση λίπους δημιουργεί υπνηλία και μειωμένη ποιότητα ύπνου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

31 03, 2016

Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

By | 2017-07-29T10:45:47+00:00 Μάρτιος 31st, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παχυσαρκία και διαβήτης: η απάντηση στις δυο ‘μάστιγες’ της εποχής μας εντοπίζεται στην παλαιολιθική εποχή

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

16 02, 2016

Οι διακοπές προκαλούν αύξηση βάρους και συμβάλουν στα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στις αναπτυγμένες χώρες

By | 2017-07-31T11:55:33+00:00 Φεβρουάριος 16th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι διακοπές προκαλούν αύξηση βάρους και συμβάλουν στα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στις αναπτυγμένες χώρες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

10 02, 2016

Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για την διατροφή μας είμαστε υγιέστεροι

By | 2017-07-31T11:53:41+00:00 Φεβρουάριος 10th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για την διατροφή μας είμαστε υγιέστεροι

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 01, 2016

Οι παχύσαρκοι σερβιτόροι επηρεάζουν το πόσο φαγητό παραγγέλνουμε σε ένα εστιατόριο

By | 2017-07-31T11:49:19+00:00 Ιανουάριος 14th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι παχύσαρκοι σερβιτόροι επηρεάζουν το πόσο φαγητό παραγγέλνουμε σε ένα εστιατόριο

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

7 01, 2016

Τα περισσότερα εστιατόρια σερβίρουν πολυθερμιδικά γεύματα και σε μεγάλες ποσότητες

By | 2017-07-31T11:46:24+00:00 Ιανουάριος 7th, 2016|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα περισσότερα εστιατόρια σερβίρουν πολυθερμιδικά γεύματα και σε μεγάλες ποσότητες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 09, 2015

Το εντερικό make-up προσδιορίζει την καλύτερη δίαιτα για τον καθένα διαφορετικά

By | 2017-07-31T11:25:50+00:00 Σεπτέμβριος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το εντερικό make-up προσδιορίζει την καλύτερη δίαιτα για τον καθένα διαφορετικά

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 09, 2015

Άτομα που καταναλώνουν ποτά ‘diet’ ή ‘light’ παρουσιάζουν αυξημένη κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ

By | 2017-07-31T11:24:48+00:00 Σεπτέμβριος 1st, 2015|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άτομα που καταναλώνουν ποτά ‘diet’ ή ‘light’ παρουσιάζουν αυξημένη κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής