Loading...
Κλινικός Διαιτολόγος,Διατροφολόγος,ΒΜΙ,Εβδομαδιαίες λιπομετρήσεις,Βόλο,Μαγνησία,diet. dietetics, dietician,loose weight
Άρθρα Διαιτολογίας2023-07-12T09:41:36+03:00

Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό

Μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του εντέρου

By |6 Οκτωβρίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους

By |29 Σεπτεμβρίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση τροφίμων χαμηλής διατροφικής αξίας αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης

By |22 Σεπτεμβρίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Πως η διατροφή διατηρεί τα κύτταρα μας υγιή και νέα

By |22 Σεπτεμβρίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τα συμπληρώματα πολυβιταμινών δεν βελτιώνουν την καρδιακή υγεία

By |15 Σεπτεμβρίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση ψαριού αυξάνει το προσδόκιμο ζωής

By |15 Σεπτεμβρίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ριζότο με φρέσκια ντομάτα, φέτα και θυμάρι

By |8 Σεπτεμβρίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποφεύγεται

By |8 Σεπτεμβρίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

5-10 % πτώση στο βάρος μας έχει πολύ θετική επίδραση στην υγείας μας

By |8 Σεπτεμβρίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η σωστή διατροφή βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής σε μετακαρκινικούς ασθενείς

By |30 Ιουνίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Δυσκολεύεστε να κόψετε τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα; Να γιατί

By |30 Ιουνίου, 2018|Categories: Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top