Τελευταία Άρθρα Διαιτολογίας
Μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του εντέρου
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Σουτζουκάκια σμυρναίικα light
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση τροφίμων χαμηλής διατροφικής αξίας αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως η διατροφή διατηρεί τα κύτταρα μας υγιή και νέα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα συμπληρώματα πολυβιταμινών δεν βελτιώνουν την καρδιακή υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση ψαριού αυξάνει το προσδόκιμο ζωής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ριζότο με φρέσκια ντομάτα, φέτα και θυμάρι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποφεύγεται
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
5-10 % πτώση στο βάρος μας έχει πολύ θετική επίδραση στην υγείας μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μήνυμα από το Dietetics.com.gr
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μύδια με πατάτες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κοτόπουλο με λαχανικά
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η σωστή διατροφή βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής σε μετακαρκινικούς ασθενείς
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Δυσκολεύεστε να κόψετε τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα; Να γιατί
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian