Loading...
Παχυσαρκία2021-02-21T22:13:56+02:00

Άρθρα Διατολογίας για την Παχυσαρκία

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Παχυσαρκία

Οι χυμοί φρούτων περιέχουν ανάλογη ποσότητα ζάχαρης με αυτή των αναψυκτικών

By |25 Φεβρουαρίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών παθήσεως

By |22 Φεβρουαρίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Το junk food ΔΕΝ είναι η κύρια αιτία την συνεχόμενης αύξησης των επιπέδων παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία

By |24 Ιανουαρίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Απομυθοποιώντας την «δίαιτα» του Peter D’Adamo που σχετίζεται με τις ομάδες αίματος

By |24 Ιανουαρίου, 2014|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Χριστούγεννα και υπερφαγία

By |22 Δεκεμβρίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η έλλειψη ύπνου επηρεάζει τις επιλογές τροφίμων που ψωνίζουμε

By |25 Σεπτεμβρίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση φυτικών ινών κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης παχυσαρκίας και διαβήτη μεταγενέστερα στο παιδί

By |22 Αυγούστου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η αποδοτικότητα του ‘πράσινου’ καφέ στα συμπληρώματα της απώλειας βάρους

By |13 Ιουνίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση αναψυκτικών με ζάχαρη αυξάνει την πιθανότητα εκδήλωσης νεφρικών λίθων

By |22 Μαΐου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Δυσκοιλιότητα: Η ‘μάστιγα’ του Δυτικού τρόπου ζωής

By |25 Ιανουαρίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δυσανεξία / Αλλεργία / Υπερευαισθησία, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Εφηβεία και διατροφή

By |24 Ιανουαρίου, 2013|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Αναψυκτικά και καρκίνος του πάγκρεας

By |16 Μαΐου, 2012|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Δίαιτες αποτοξίνωσης: οι ευεργετικές ιδιότητες και οι παγίδες των detox diets

By |5 Απριλίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Γιατί το έτοιμο φαγητό προκαλεί «παθητική υπερκατανάλωση»

By |25 Μαρτίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Διατήρηση του σωματικού βάρους: Το κλειδί της επιτυχίας για κάθε δίαιτα

By |25 Μαρτίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Go to Top