Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Κλινική Διαιτολογία
Η κατανάλωση ενεργειακών ποτών επηρεάζει το περιβάλλον των φλεβών μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Χρόνια παγκρεατίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται σε διαιτολογικό επίπεδο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Διπολική Διαταραχή: η ισορροπημένη διατροφή ενισχύει την θεραπεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως οι ρεσβερατρόλη εμποδίζει την καρκινογένεση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3 στην καταπολέμηση του άγχους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Δίαιτες των 500 θερμίδων: ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τρεις μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα μπορεί να ενισχύσουν την καρδιακή σας υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα προβιοτικά μπορεί να συμβάλουν στην μείωση της χρήσης αντιβιοτικών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του εντέρου
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η μεσογειακή διατροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής στους ηλικιωμένους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση τροφίμων χαμηλής διατροφικής αξίας αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα συμπληρώματα πολυβιταμινών δεν βελτιώνουν την καρδιακή υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση ψαριού αυξάνει το προσδόκιμο ζωής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποφεύγεται
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η σωστή διατροφή βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής σε μετακαρκινικούς ασθενείς
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian