Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Κλινική Διαιτολογία
Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ουσία των καυτερών πιπεριών μειώνει την εξάπλωση του καρκίνου του πνεύμονα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως οι αυξομειώσεις βάρους επηρεάζουν την καρδιακή υγεία των γυναικών
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αυξημένη κατανάλωση διατροφικής χοληστερίνης συνδέεται με καρδιοαγγειακές παθήσεις
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Γιατί μπορεί να αισθανόμαστε μονίμως πεινασμένοι
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως μια χορτοφαγική διατροφή βελτιώνει την υγεία μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κόκκινο κρέας και καρδιακή λειτουργία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η επισιτιστική ανασφάλεια προκαλεί αδηφαγική διαταραχή ή επεισοδιακή υπερφαγία και παχυσαρκία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πόσο κοινές είναι οι διατροφικές αλλεργίες;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η αύξηση του βάρους σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως επηρεάζει η συνεχής αυξομείωση του βάρους μας (yo-yo) την καρδιακή μας λειτουργία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης D και ιχθυελαίων δεν ενισχύουν την καρδιακή λειτουργία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως η κατανάλωση καφέ προστατεύει τον εγκέφαλο
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μειώνει τις πιθανότητες καρκινογένεσης η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian