Άρθρα Διατολογίας για την Κοινωνία και Διατροφή
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Κοινωνία και Διατροφή
Γιατί το έτοιμο φαγητό προκαλεί «παθητική υπερκατανάλωση»
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Διατήρηση του σωματικού βάρους: Το κλειδί της επιτυχίας για κάθε δίαιτα
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Οι πιπεριές αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Σοκολάτα: μια απόλαυση που είναι δυνατό να μειώσει την πίεση και τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων
Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κάπα οπιοειδείς υποδοχείς: οι αιτίες που μετατρέπουν το σώμα μας σε μηχανές αποθήκευσης λίπους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αυξομείωση σωματικού βάρους: οι εγκεφαλικές διεργασίες και οι διατροφικές συνήθειες που επηρεάζουν την διατήρηση του βάρους μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Σωστή διατροφή και φαρμακευτικά σκευάσματα: μύθοι και πραγματικότητα για τη σωστή εντερική λειτουργία του οργανισμού μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian