Ρεβίθια με Σπανάκι και Κάρυ

Ρεβίθια με Σπανάκι και Κάρυ

Η απόλυτη αρμονία μεταξύ του κλασικού με το εξωτικό.

Ρεβίθια με σπανάκι και κάρυ (ανακατεύουμε κρεμμύδι και λίγο τζίντζερ σε σκόνη στο μπλέντερ. Σοτάρουμε σε ελάχιστο λάδι το μείγμα κρεμμυδιού και τζίντζερ, λίγο μαύρη ζάχαρη και λίγο κάρυ για 2-3 λεπτά. Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε βρασμένα ρεβίθια και τριμμένη ντομάτα και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 3 λεπτά. Προσθέτουμε σπανάκι ψιλοκομμένο και νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής και τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών για ένα ισορροπημένο γεύμα.

Καλή σας όρεξη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil

Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

By | 2020-10-17T11:00:49+00:00 17 Οκτωβρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ρεβίθια με Σπανάκι και Κάρυ
Καραγιάννης Νίκόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής
Αρέσει σε %d bloggers: