Μια πολύ νόστιμή και εύκολη συνταγή που χρησιμοποιώ πολύ στα μενού μου
Ζυμαρικά φούρνου (σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Βράζουμε τα ζυμαρικά για 10 λεπτά και τα σουρώνουμε. Σε ένα πυρέξ ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, το σοταρισμένο κρεμμύδι, λίγο τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών, γάλα εβαπορέ light και ημιαποβουτυρωμένο γάλα. Τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά στους 180 °C μέχρι να σχηματίσουν κρούστα από επάνω), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής για ένα ισορροπημένο γεύμα.
Καλή σας όρεξη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil
Διαιτολόγος – Dietitian