Μια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Ζυμαρικά με καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί χαμηλών λιπαρών (βράζουμε τα ζυμαρικά και τα σουρώνουμε. Σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και το σβήνουμε με μπαλσάμικο. Προσθέτουμε ζάχαρη και μόλις καραμελώσουν τα κρεμμύδια τα αποσύρουμε από την φωτιά. Τα αναμειγνύουμε με τα βρασμένα ζυμαρικά και προσθέτουμε λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής για ένα ισορροπημένο γεύμα.
Καλή σας όρεξη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil
Διαιτολόγος – Dietitian