Εφόσον πλησιάζει η σαρακοστή και πολλοί θα νηστέψουν θα σας δώσω αυτό το μήνα μια συνταγή με κρέας
στιφάδο μοσχάρι με πατάτες και μανιτάρια (πλένουμε καλά άπαχο μοσχαρίσιο κρέας για κατσαρόλα σε κομμάτια και το τοποθετούμε σε μια βαθιά κατσαρόλα με νερό. Το βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 30 λεπτά, το στραγγίζουμε και πετάμε το νερό. Το τοποθετούμε στην κατσαρόλα με φρέσκο νερό και προσθέτουμε ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σέλινο, καρότο σε ροδέλες, 1 ξύλο κανέλας και 1-2 φύλλα δάφνης και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει το κρέας αρκετά. Προσθέτουμε πολτό ντομάτας, πατάτες, μανιτάρια και πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για 20 λεπτά ακόμα), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής για ένα νόστιμο και ισορροπημένο γεύμα.
Καλή σας όρεξη.