Αυτό το μήνα θα σας δώσω ένα πιο καλοκαιρινό τρόπο για την κατανάλωση οσπρίων

ρεβίθια με λαχανικά και φρέσκο δεντρολίβανο (βράζουμε τα ρεβίθια για 30 λεπτά. Σοτάρουμε σε ελάχιστο λάδι ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σκόρδο, καρότο σε κύβους, πατάτα σε κύβους, κολοκυθάκι σε κύβους και μελιτζάνα σε κύβους. Τα σβήνουμε με 1 σφηνάκι ούζο και προσθέτουμε χυμό ντομάτας, ντομάτα κονκασέ, φρέσκο δεντρολίβανο και πιπέρι και ανακατεύουμε. Τα ρίχνουμε σε γάστρα μαζί με τα ρεβίθια και προσθέτουμε ζωμό λαχανικών. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά), συνδυάζουμε με σαλάτα εποχής και τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών για ένα διατροφικά ισορροπημένο γεύμα

Καλή όρεξη