Γι αυτό τον μήνα θα σας δώσω μια διαφορετική συνταγή για κοτόσουπα
κοτόσουπα με μανιτάρια και ζυμαρικά βίδες (σε μια κατσαρόλα βράζουμε κοτόπουλο με 1 κουταλιά ελαιόλαδο μέχρι να ασπρίσει. Το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και αφού κρυώσει λίγο το τεμαχίζουμε. Καθαρίζουμε σπανάκι, το πλένουμε, το στραγγίζουμε και το χοντροκόβουμε. Σκουπίζουμε μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα και τα κόβουμε σε φέτες. Στο ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο και έχουμε κρατήσει για 3-4 λεπτά βράζουμε τα μανιτάρια και ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις βίδες και πιπέρι και βράζουμε για 8-9 λεπτά. Μετά προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σπανάκι και συνεχίζουμε το βράσιμο για 3-4 λεπτά. Αν χρειαστεί μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι), συνοδεύεται με σαλάτα εποχής για ένα ισορροπημένο γεύμα.
Καλή σας όρεξη.