Για αυτό τον μήνα σας έχω μια πολύ νόστιμη σαρακοστιανή συνταγή
καλαμαράκια με σπανάκι (σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε καλαμαράκια καθαρισμένα και τεμαχισμένα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Το σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί και προσθέτουμε ντοματάκια κονσέρβα και λίγο πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και άνηθο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτουμε σπανάκι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής και βρασμένο ρύζι μπασμάτι για ένα ισορροπημένο γεύμα.
Καλή σας όρεξη.