Άρθρα Διαιτολογίας

6 02, 2010

Μαγνήσιο: το απαραίτητο διατροφικό στοιχείο για την ενίσχυση της σκέψης και του ανθρώπινου μυαλού

By |2017-07-29T10:38:10+03:006 Φεβρουαρίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαγνήσιο: το απαραίτητο διατροφικό στοιχείο για την ενίσχυση της σκέψης και του ανθρώπινου μυαλού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

13 01, 2010

Τα μυστικά του μεταβολισμού: στο φως νέα στοιχεία για τη συμβολή ενός πεπτιδίου που καθορίζει την ποσότητα λίπους που καταναλώνουμε

By |2017-07-29T08:29:09+03:0013 Ιανουαρίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα μυστικά του μεταβολισμού: στο φως νέα στοιχεία για τη συμβολή ενός πεπτιδίου που καθορίζει την ποσότητα λίπους που καταναλώνουμε

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 01, 2010

Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ

By |2017-07-29T08:40:02+03:0011 Ιανουαρίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 01, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης Ε: τρόποι πρόληψης και προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια

By |2017-07-29T09:50:58+03:0010 Ιανουαρίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης Ε: τρόποι πρόληψης και προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 12, 2009

Κάπα οπιοειδείς υποδοχείς: οι αιτίες που μετατρέπουν το σώμα μας σε μηχανές αποθήκευσης λίπους

By |2017-07-29T10:10:35+03:0012 Δεκεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάπα οπιοειδείς υποδοχείς: οι αιτίες που μετατρέπουν το σώμα μας σε μηχανές αποθήκευσης λίπους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 12, 2009

Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής

By |2017-07-29T08:46:41+03:008 Δεκεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

28 11, 2009

Εμπλουτισμένα τρόφιμα: η δημιουργία του πρώτου παγωτού που ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού μας

By |2017-07-29T10:36:09+03:0028 Νοεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εμπλουτισμένα τρόφιμα: η δημιουργία του πρώτου παγωτού που ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

21 11, 2009

Αυξομείωση σωματικού βάρους: οι εγκεφαλικές διεργασίες και οι διατροφικές συνήθειες που επηρεάζουν την διατήρηση του βάρους μας

By |2017-07-29T09:54:12+03:0021 Νοεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυξομείωση σωματικού βάρους: οι εγκεφαλικές διεργασίες και οι διατροφικές συνήθειες που επηρεάζουν την διατήρηση του βάρους μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

12 11, 2009

Αντιοξειδωτικές ουσίες

By |2017-07-31T06:55:49+03:0012 Νοεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντιοξειδωτικές ουσίες

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος «Αντιοξειδωτικές ουσίες: η φυσική θωράκιση του οργανισμού μας και το μυστικό της μακροζωίας» Ο σύγχρονός τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται από πληθώρα επιβαρυντικών παραγόντων για την ανθρώπινη υγεία. Παράγοντές όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες και το κάπνισμα αποτελούν μερικούς από τους πιο βλαβερούς παράγοντες εξουδετέρωσής των αμυντικών μας μηχανισμών. [...]

7 11, 2009

Σωστή διατροφή και φαρμακευτικά σκευάσματα: μύθοι και πραγματικότητα για τη σωστή εντερική λειτουργία του οργανισμού μας

By |2017-07-29T10:53:15+03:007 Νοεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σωστή διατροφή και φαρμακευτικά σκευάσματα: μύθοι και πραγματικότητα για τη σωστή εντερική λειτουργία του οργανισμού μας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

3 11, 2009

Μύθοι και πραγματικότητα για τη δημιουργία μυικής μάζας: Ποιος ο ρόλος της πρωτεΐνης;

By |2017-07-29T10:42:56+03:003 Νοεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μύθοι και πραγματικότητα για τη δημιουργία μυικής μάζας: Ποιος ο ρόλος της πρωτεΐνης;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 10, 2009

Η δράση των ισοφλαβόνων της σόγιας στον σακχαρώδη διαβήτη

By |2017-07-29T11:04:42+03:0010 Οκτωβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η δράση των ισοφλαβόνων της σόγιας στον σακχαρώδη διαβήτη

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 08, 2009

Υγιεινή διατροφή

By |2017-07-29T07:47:16+03:0024 Αυγούστου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υγιεινή διατροφή

Healthy Eating

20 08, 2009

Δημητριακά και πολυφαινόλες

By |2017-07-29T08:54:43+03:0020 Αυγούστου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δημητριακά και πολυφαινόλες

Νικόλαος Καραγιάννης BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Go to Top