Υγιεινή Διατροφή

15 09, 2018

Η κατανάλωση ψαριού αυξάνει το προσδόκιμο ζωής

By | 2018-09-13T06:39:35+00:00 Σεπτέμβριος 15th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ψαριού αυξάνει το προσδόκιμο ζωής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 09, 2018

Η χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποφεύγεται

By | 2018-09-06T11:13:41+00:00 Σεπτέμβριος 8th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποφεύγεται

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

30 06, 2018

Η σωστή διατροφή βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής σε μετακαρκινικούς ασθενείς

By | 2018-06-29T09:44:32+00:00 Ιούνιος 30th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η σωστή διατροφή βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής σε μετακαρκινικούς ασθενείς

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

30 06, 2018

Δυσκολεύεστε να κόψετε τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα; Να γιατί

By | 2018-06-29T09:44:07+00:00 Ιούνιος 30th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δυσκολεύεστε να κόψετε τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα; Να γιατί

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 06, 2018

Μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εντέρου

By | 2018-06-22T09:49:33+00:00 Ιούνιος 23rd, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εντέρου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 06, 2018

Το κοιλιακό λίπος συνδέεται με μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D

By | 2018-06-22T09:46:55+00:00 Ιούνιος 23rd, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το κοιλιακό λίπος συνδέεται με μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

16 06, 2018

Μπορεί η Μεσογειακή διατροφή να μας προστατέψει σε ότι αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση;

By | 2018-06-23T08:23:28+00:00 Ιούνιος 16th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορεί η Μεσογειακή διατροφή να μας προστατέψει σε ότι αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

16 06, 2018

Ένα αυγό την ημέρα το εγκεφαλικό το κάνει πέρα

By | 2018-06-16T06:43:06+00:00 Ιούνιος 16th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ένα αυγό την ημέρα το εγκεφαλικό το κάνει πέρα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

9 06, 2018

Ψήσιμο στα κάρβουνα: Οι καρκινογόνες ουσίες προσβάλουν το σώμα κυρίως μέσω του δέρματος παρά μέσω των πνευμόνων

By | 2018-06-07T16:01:23+00:00 Ιούνιος 9th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ψήσιμο στα κάρβουνα: Οι καρκινογόνες ουσίες προσβάλουν το σώμα κυρίως μέσω του δέρματος παρά μέσω των πνευμόνων

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

9 06, 2018

Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής

By | 2018-06-07T15:54:39+00:00 Ιούνιος 9th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

5 05, 2018

Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

By | 2018-05-03T09:56:13+00:00 Μάιος 5th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

5 05, 2018

Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;

By | 2018-05-03T09:54:30+00:00 Μάιος 5th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

28 04, 2018

Μπορούν τα ζυμαρικά να συμβάλουν στην απώλεια βάρους;

By | 2018-04-27T11:01:09+00:00 Απρίλιος 28th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορούν τα ζυμαρικά να συμβάλουν στην απώλεια βάρους;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

21 04, 2018

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By | 2018-04-19T11:47:47+00:00 Απρίλιος 21st, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 04, 2018

Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

By | 2018-04-14T07:05:34+00:00 Απρίλιος 14th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής