Η χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποφεύγεται
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν απώλεια βάρους με την κατανάλωση ενός και μόνο γεύματος την ημέρα, έχοντας 23 ώρες πλήρης ασιτίας, μεταξύ δύο γευμάτων. Ενώ μπορεί να αποτελεί για πολλούς έναν αποτελεσματικό τρόπο μείωσης του βάρους τους, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν ίσως υπερτερούν κατά πολύ των θετικών αποτελεσμάτων. Κάποιοι οι οποίοι επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή [...]