Ένα πολύ εύκολο και γευστικό γεύμα με ψάρι στο φούρνο το οποίο έχω ελαφρώς παραποιήσει αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Εγγυημένα θα σας ικανοποιήσει.

Φέτα μπακαλιάρου με Πατατούλες στο φούρνο (ξεπλένουμε τις φέτες μπακαλιάρου και τις πατατούλες. Κόβουμε τις πατατούλες στην μέση με την φλούδα και τις βάζουμε σε ένα ταψί, σε λαδόκολλα, με τον μπακαλιάρο. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο τριμμένο κρεμμύδι και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Προσθέτουμε τριμμένη ντομάτα, χυμό λεμονιού, κουρκουμά, πιπέρι και ρίγανη και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Περιχύνουμε με την σάλτσα το ψάρι με τις πατατούλες και ψήνουμε στους 200 °C για 45 λεπτά), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής για ένα ισορροπημένο γεύμα.

Καλή σας όρεξη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil

Διαιτολόγος – Dietitian