Μια πολύ εύκολη και γευστική συνταγή για την Σαρακοστή που θα πραγματικά θα την αγαπήσετε.
Καλαμαράκια με πατάτες (σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε τεμαχισμένα και πλυμένα καλαμαράκια, τριμμένη ντομάτα και λίγο νερό και αφήνουμε τα καλαμαράκια να βράσουν. Όταν βράσουν προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα, πατάτα κομμένη σε κύβους και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να βράσουν οι πατάτες και να δέσει η σάλτσα), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής για ένα ισορροπημένο γεύμα.
Καλή σας όρεξη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil
Διαιτολόγος – Dietitian