Μια πολύ εύκολη, πολύχρωμη και νόστιμη συνταγή που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.
Ζυμαρικά με σοταρισμένα λαχανικά (σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε ψιλοκομμένη κόκκινη και πράσινη πιπεριά, τριμμένο καρότο, ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσουν τα υλικά. Προσθέτουμε βρασμένα ζυμαρικά και τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών, ανακατεύουμε και σερβίρουμε), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής για ένα ισορροπημένο γεύμα.
Καλή σας όρεξη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil
Διαιτολόγος – Dietitian