Σπαγγέτι με Θαλασσινά

Σπαγγέτι με Θαλασσινά

Μια και είμαστε στην νηστεία των Χριστουγέννων σας δίνω μια πολύ εύκολη, νόστιμη και  νηστίσιμη συνταγή που θα αγαπήσετε.

Σπαγγέτι με θαλασσινά (σοτάρουμε σκόρδο σε ελάχιστο λάδι και προσθέτουμε μύδια ή/και γαρίδες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί και προσθέτουμε τριμμένη ντομάτα, βασιλικό και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει, προσθέτουμε βρασμένο σπαγγέτι και ανακατεύουμε, σερβίρουμε πασπαλίζοντας με πιπέρι και βασιλικό), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής για ένα ισορροπημένο γεύμα.

Καλή σας όρεξη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil

Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

By | 2018-12-07T17:15:06+00:00 Δεκέμβριος 8th, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σπαγγέτι με Θαλασσινά
Καραγιάννης Νίκόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής