Ριζότο με τόνο

Ριζότο με τόνο

Με την σχολική σεζόν να αρχίζει και τα ωράρια μας να γίνονται πιο πιεστικά θα σας δώσω κάτι πολύ εύκολο και γρήγορο να φτιάξετε

Ριζότο με τόνο (σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο ψιλοκομμένο πράσο, πιπεριά και μανιτάρια για περίπου ένα λεπτό. Προσθέτουμε ρύζι μπασμάτι και ζωμό λαχανικών και αφήνουμε το ρύζι να μαγειρευτεί. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα του ρυζιού προσθέτουμε τόνο σε νερό, ψιλοκομμένο μαϊντανό και άνηθο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε), συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής για ένα ισορροπημένο γεύμα

Καλή σας όρεξη

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil

Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

By | 2017-09-07T10:21:25+00:00 Σεπτέμβριος 8th, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ριζότο με τόνο
Καραγιάννης Νίκόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής