Μια διαφορετική ψαρόσουπα για τις κρύες μέρες
ψαρόσουπα με ντομάτα (σοτάρουμε σε ελάχιστο λάδι κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη, φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, καρότο σε κύβους και σέλινο ψιλοκομμένο. Όταν ροδίσουν προσθέτουμε ½ φλιτζάνι χυμό ντομάτας, ταμπάσκο, πατάτα σε κύβους και ζωμό ψαριού. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά και προσθέτουμε ψάρι για σούπα καθαρισμένο χωρίς κόκαλα και μαγειρεύουμε για ακόμα 10 λεπτά). Συνδυάστε με σαλάτα εποχής και λίγο ψωμί σικάλεως για ένα νόστιμο και ισορροπημένο γεύμα.