Πέρκα με σπανάκι στο φούρνο (πανιάζουμε το σπανάκι σε βραστό νερό, τσιγαρίζουμε ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σπανάκι και ψιλοκομμένο άνηθο σε ελάχιστο λάδι, τα βάζουμε στο φούρνο για 45 λεπτά με φιλέτα πέρκας και προσθέτουμε πιπέρι, σβήνουμε με χυμό λεμονιού), μπορείτε να συνοδέψετε με ρύζι μπασμάτι και σαλάτα εποχής για ένα νόστιμο και ισορροπημένο γεύμα.
Πέρκα με σπανάκι στο φούρνο
By Νικόλαος Καραγίαννης|2017-07-31T09:06:35+03:0024 Ιανουαρίου, 2014|Συνταγές|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πέρκα με σπανάκι στο φούρνο
About the Author: Νικόλαος Καραγίαννης
Καραγιάννης Νίκόλαος BSc, SRD, MPhil
Διαιτολόγος – Dietitian