Αυτό το μήνα θα σας δώσω μια πολύ γευστική συνταγή με μανιτάρια
μανιτάρια με σπανάκι (σοτάρουμε σε ελάχιστο λάδι ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σκόρδο και μανιτάρια. Προσθέτουμε σπανάκι, το οποίο έχουμε πανιάσει σε ζεστό νερό, και σελινόριζα κομμένη σε κύβους. Προσθέτουμε πιπέρι και ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Χτυπήστε κρόκο αυγού και λεμόνι και προσθέτουμε στο φαγητό με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρουμε), συνοδεύεται με τυρί φέτα χαμηλό σε λιπαρά και ψωμί σικάλεως για ένα θρεπτικό και ισορροπημένο γεύμα.
Καλή σας όρεξη