Υγιεινή Διατροφή

7 09, 2019

Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

By |2021-12-06T11:56:16+02:007 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

6 08, 2019

Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

By |2021-12-06T11:56:16+02:006 Αυγούστου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 07, 2019

Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

By |2021-12-06T11:56:16+02:0023 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

14 07, 2019

Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

By |2021-12-06T11:56:16+02:0014 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 07, 2019

Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

By |2021-12-06T11:56:16+02:008 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 07, 2019

Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

By |2021-12-06T11:56:16+02:008 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

22 06, 2019

Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

By |2021-12-06T11:56:17+02:0022 Ιουνίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 06, 2019

Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

By |2021-12-06T11:56:17+02:008 Ιουνίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

31 05, 2019

Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

By |2021-12-06T11:56:17+02:0031 Μαΐου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

18 05, 2019

Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

By |2021-12-06T11:56:17+02:0018 Μαΐου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

4 05, 2019

Γιατί δεν χάνω; Πιθανές αιτίες αδυναμίας απώλειας βάρους

By |2021-12-06T11:56:17+02:004 Μαΐου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιατί δεν χάνω; Πιθανές αιτίες αδυναμίας απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 04, 2019

Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

By |2021-12-06T11:56:17+02:0020 Απριλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

6 04, 2019

Αυξημένη κατανάλωση διατροφικής χοληστερίνης συνδέεται με καρδιοαγγειακές παθήσεις

By |2021-12-06T11:56:17+02:006 Απριλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυξημένη κατανάλωση διατροφικής χοληστερίνης συνδέεται με καρδιοαγγειακές παθήσεις

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

30 03, 2019

Είναι ασφαλής η απώλεια βάρους κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;

By |2021-12-06T11:56:18+02:0030 Μαρτίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Είναι ασφαλής η απώλεια βάρους κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

30 03, 2019

Η Μεσογειακή διατροφή ενισχύει τις αθλητικές επιδώσεις σε 4 μέρες

By |2021-12-06T11:56:18+02:0030 Μαρτίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Μεσογειακή διατροφή ενισχύει τις αθλητικές επιδώσεις σε 4 μέρες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top