Η Διατροφή Μπορεί να Επιβραδύνει την Εξέλιξη του Καρκίνου του Προστάτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η εν λόγω έρευνα είναι αποτέλεσμα μελέτης 17 διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, κλινικών ερευνητών και ειδικών στη δημόσια υγεία. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα συνεχόμενα αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στον πλανήτη δεν είναι αποτέλεσμα του μοντέλου του ενεργειακού ισοζυγίου, το οποίο υποστηρίζει ότι η παχυσαρκία είναι απόρροια της αυξημένης πρόσληψης θερμίδων και μειωμένης κινητικότητας, αλλά είναι αποτέλεσμα [...]
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian