Υγιεινή Διατροφή

7 09, 2019

Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

By | 2019-09-06T07:51:08+00:00 Σεπτέμβριος 7th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 08, 2019

Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

By | 2019-08-06T13:09:35+00:00 Αύγουστος 6th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 07, 2019

Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

By | 2019-07-23T15:07:29+00:00 Ιούλιος 23rd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 07, 2019

Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

By | 2019-07-14T07:42:36+00:00 Ιούλιος 14th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 07, 2019

Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

By | 2019-07-08T06:12:56+00:00 Ιούλιος 8th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 07, 2019

Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

By | 2019-07-08T06:07:44+00:00 Ιούλιος 8th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

22 06, 2019

Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

By | 2019-06-20T13:22:31+00:00 Ιούνιος 22nd, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 06, 2019

Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

By | 2019-06-07T13:36:00+00:00 Ιούνιος 8th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

31 05, 2019

Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

By | 2019-05-31T07:38:44+00:00 Μάιος 31st, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

18 05, 2019

Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

By | 2019-05-15T15:40:42+00:00 Μάιος 18th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

4 05, 2019

Γιατί δεν χάνω; Πιθανές αιτίες αδυναμίας απώλειας βάρους

By | 2019-05-03T12:32:58+00:00 Μάιος 4th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιατί δεν χάνω; Πιθανές αιτίες αδυναμίας απώλειας βάρους

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 04, 2019

Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

By | 2019-04-17T15:12:55+00:00 Απρίλιος 20th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 04, 2019

Αυξημένη κατανάλωση διατροφικής χοληστερίνης συνδέεται με καρδιοαγγειακές παθήσεις

By | 2019-04-05T09:29:13+00:00 Απρίλιος 6th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυξημένη κατανάλωση διατροφικής χοληστερίνης συνδέεται με καρδιοαγγειακές παθήσεις

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

30 03, 2019

Είναι ασφαλής η απώλεια βάρους κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;

By | 2019-03-29T12:41:03+00:00 Μάρτιος 30th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Είναι ασφαλής η απώλεια βάρους κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

30 03, 2019

Η Μεσογειακή διατροφή ενισχύει τις αθλητικές επιδώσεις σε 4 μέρες

By | 2019-03-30T08:05:21+00:00 Μάρτιος 30th, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Μεσογειακή διατροφή ενισχύει τις αθλητικές επιδώσεις σε 4 μέρες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής