Υγιεινή Διατροφή

14 03, 2020

Αναψυκτικά, diet-drinks και χυμοί φρούτων: πως επηρεάζουν το προφίλ των λιπιδίων στο αίμα

By | 2020-03-14T08:48:54+00:00 14 Μαρτίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αναψυκτικά, diet-drinks και χυμοί φρούτων: πως επηρεάζουν το προφίλ των λιπιδίων στο αίμα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

15 02, 2020

Χαμηλή κατανάλωση πρωτεϊνικών τροφίμων και καρδιοαγγειακές ασθένειες

By | 2020-02-15T08:07:35+00:00 15 Φεβρουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χαμηλή κατανάλωση πρωτεϊνικών τροφίμων και καρδιοαγγειακές ασθένειες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 02, 2020

Μεσογειακή Διατροφή, Παλαιό Δίαιτα, Διαλείπουσα Νηστεία: απώλεια βάρους και υγεία

By | 2020-02-07T14:25:10+00:00 8 Φεβρουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεσογειακή Διατροφή, Παλαιό Δίαιτα, Διαλείπουσα Νηστεία: απώλεια βάρους και υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

1 02, 2020

Οι καλύτερες στρατηγικές για συντήρηση βάρους: νέα στοιχεία

By | 2020-01-31T20:03:51+00:00 1 Φεβρουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι καλύτερες στρατηγικές για συντήρηση βάρους: νέα στοιχεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 01, 2020

Καρκίνος και βιομηχανοποιημένο κρέας: νέα στοιχεία

By | 2020-01-22T12:05:53+00:00 25 Ιανουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος και βιομηχανοποιημένο κρέας: νέα στοιχεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

18 01, 2020

Παρασιτοκτόνα / Φυτοφάρμακα στα τρόφιμα και πόσο επικίνδυνα είναι

By | 2020-01-18T06:55:48+00:00 18 Ιανουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρασιτοκτόνα / Φυτοφάρμακα στα τρόφιμα και πόσο επικίνδυνα είναι

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

11 01, 2020

Καρκίνος και Καρδιοαγγειακά νοσήματα: Συνδέονται;

By | 2020-01-09T16:57:57+00:00 11 Ιανουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος και Καρδιοαγγειακά νοσήματα: Συνδέονται;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 11, 2019

Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

By | 2019-11-20T13:03:57+00:00 20 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

12 11, 2019

Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

By | 2019-11-12T11:44:52+00:00 12 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 10, 2019

Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού

By | 2019-10-25T08:38:58+00:00 25 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

11 10, 2019

Ψάρι και επίπεδα τοξικότητας: ανησυχητικά αποτελέσματα

By | 2019-10-11T19:57:07+00:00 11 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ψάρι και επίπεδα τοξικότητας: ανησυχητικά αποτελέσματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

4 10, 2019

Φλαβονοειδή και Καρκίνος: Νέα Έρευνα

By | 2019-10-04T14:50:40+00:00 4 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φλαβονοειδή και Καρκίνος: Νέα Έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 09, 2019

Αναψυκτικά Diet και Light: επιπτώσεις στην υγεία

By | 2019-09-25T11:33:20+00:00 25 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αναψυκτικά Diet και Light: επιπτώσεις στην υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 09, 2019

Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Υγεία: Δύο Νέες Έρευνες

By | 2019-09-25T11:31:27+00:00 25 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Υγεία: Δύο Νέες Έρευνες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

7 09, 2019

Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

By | 2019-09-06T07:51:08+00:00 7 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής