Υγιεινή Διατροφή

18 01, 2020

Παρασιτοκτόνα / Φυτοφάρμακα στα τρόφιμα και πόσο επικίνδυνα είναι

By | 2020-01-18T06:55:48+00:00 18 Ιανουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρασιτοκτόνα / Φυτοφάρμακα στα τρόφιμα και πόσο επικίνδυνα είναι

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

11 01, 2020

Καρκίνος και Καρδιοαγγειακά νοσήματα: Συνδέονται;

By | 2020-01-09T16:57:57+00:00 11 Ιανουαρίου, 2020|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος και Καρδιοαγγειακά νοσήματα: Συνδέονται;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

20 11, 2019

Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

By | 2019-11-20T13:03:57+00:00 20 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμβουλές και άλλα για να περιορίσετε την Αδηφαγική Διαταραχή (Binge Eating Disorder)

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

12 11, 2019

Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

By | 2019-11-12T11:44:52+00:00 12 Νοεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιαούρτι, φυτικές ίνες και καρκίνος του πνεύμονα. Πως συνδέονται;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 10, 2019

Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού

By | 2019-10-25T08:38:58+00:00 25 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χημικά στα τρόφιμα: Σημαντικότητα του σπιτικού φαγητού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

11 10, 2019

Ψάρι και επίπεδα τοξικότητας: ανησυχητικά αποτελέσματα

By | 2019-10-11T19:57:07+00:00 11 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ψάρι και επίπεδα τοξικότητας: ανησυχητικά αποτελέσματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

4 10, 2019

Φλαβονοειδή και Καρκίνος: Νέα Έρευνα

By | 2019-10-04T14:50:40+00:00 4 Οκτωβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φλαβονοειδή και Καρκίνος: Νέα Έρευνα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 09, 2019

Αναψυκτικά Diet και Light: επιπτώσεις στην υγεία

By | 2019-09-25T11:33:20+00:00 25 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αναψυκτικά Diet και Light: επιπτώσεις στην υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

25 09, 2019

Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Υγεία: Δύο Νέες Έρευνες

By | 2019-09-25T11:31:27+00:00 25 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Υγεία: Δύο Νέες Έρευνες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

7 09, 2019

Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

By | 2019-09-06T07:51:08+00:00 7 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

6 08, 2019

Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

By | 2019-08-06T13:09:35+00:00 6 Αυγούστου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

23 07, 2019

Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

By | 2019-07-23T15:07:29+00:00 23 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

14 07, 2019

Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

By | 2019-07-14T07:42:36+00:00 14 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 07, 2019

Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

By | 2019-07-08T06:12:56+00:00 8 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής

8 07, 2019

Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

By | 2019-07-08T06:07:44+00:00 8 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής