Κλινική Διαιτολογία

31 03, 2018

Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

By |2018-03-29T13:00:04+03:0031 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

24 03, 2018

Επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία οι ολιγοθερμιδικές δίαιτες;

By |2018-03-23T08:35:55+02:0024 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία οι ολιγοθερμιδικές δίαιτες;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 03, 2018

Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

By |2018-03-08T16:21:12+02:0010 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 03, 2018

Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία

By |2018-03-08T16:07:53+02:0010 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

3 03, 2018

Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα

By |2018-03-01T17:59:09+02:003 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

17 02, 2018

Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

By |2018-02-15T10:55:02+02:0017 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 02, 2018

Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;

By |2018-02-08T18:23:14+02:0010 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 01, 2018

Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εκδήλωσης αυτισμού

By |2018-01-19T10:30:41+02:0020 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εκδήλωσης αυτισμού

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

20 01, 2018

Τα βατόμουρα στην θεραπεία του καρκίνου

By |2018-01-19T10:25:11+02:0020 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα βατόμουρα στην θεραπεία του καρκίνου

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

13 01, 2018

Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018

By |2018-01-13T07:15:48+02:0013 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 12, 2017

Η γρήγορη κατανάλωση φαγητού οδηγεί σε παχυσαρκία και καρδιοαγγειακά νοσήματα

By |2017-12-22T11:45:46+02:0023 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η γρήγορη κατανάλωση φαγητού οδηγεί σε παχυσαρκία και καρδιοαγγειακά νοσήματα

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

23 12, 2017

Τρείς με τέσσερεις κούπες καφέ την ημέρα μειώνουν τις πιθανότητες νοσηρότητας

By |2017-12-22T11:41:48+02:0023 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρείς με τέσσερεις κούπες καφέ την ημέρα μειώνουν τις πιθανότητες νοσηρότητας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 12, 2017

Η σωστή διατροφή μπορεί να αντικαταστήσει την φαρμακευτική αγωγή στην υπέρταση

By |2017-12-15T11:47:39+02:0016 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η σωστή διατροφή μπορεί να αντικαταστήσει την φαρμακευτική αγωγή στην υπέρταση

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 12, 2017

Τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα επηρεάζουν την επιτυχημένη έκβαση των θεραπειών γονιμότητας

By |2017-12-15T11:52:00+02:0016 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα επηρεάζουν την επιτυχημένη έκβαση των θεραπειών γονιμότητας

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

16 12, 2017

Νόσος του Πάρκινσον: μπορεί μια πολυθερμιδική διατροφή να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής;

By |2017-12-15T12:02:23+02:0016 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νόσος του Πάρκινσον: μπορεί μια πολυθερμιδική διατροφή να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής;

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top