Για αυτό τον μήνα σας έχω μια διαφορετική συνταγή για φασολάκια
φασολάκια με κρασί (καθαρίζουμε και πλένουμε τα φασολάκια. Σε ελάχιστο ελαιόλαδο σοτάρουμε για 2 λεπτά ψιλοκομμένο σκόρδο, προσθέτουμε τα φασολάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 ακόμα λεπτά. Τα σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε τα φασολάκια να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά), συνοδεύουμε με τυρί χαμηλών λιπαρών και ψωμί ολικής αλέσεως για ένα ισορροπημένο γεύμα.
Καλή σας όρεξη.
Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής