Άρθρα Διατολογίας για την Υγιεινή Διατροφή
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Υγιεινή Διατροφή
Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η κατανάλωση ψητού κρέατος προκαλεί υπέρταση;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μπορούν τα ζυμαρικά να συμβάλουν στην απώλεια βάρους;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών μειώνει την γονιμότητα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η μείωση στην κατανάλωση του φαγητού δεν αποτελεί τον καλύτερο τρόπο απώλειας βάρους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Πόσους υδατάνθρακες πρέπει να τρώμε για απώλεια βάρους;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian