Loading...
Υγιεινή Διατροφή2021-02-21T22:14:38+02:00

Άρθρα Διατολογίας για την Υγιεινή Διατροφή

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Υγιεινή Διατροφή

Ζαχαρούχα ποτά και φυσικοί χυμοί μπορεί να προκαλούν καρκινογένεση

By |7 Σεπτεμβρίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Κατανάλωση κόκκινου κρέατος και θνησιμότητα

By |6 Αυγούστου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος του εντέρου και κατανάλωση γιαουρτιού

By |23 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Απώλεια βάρους στην εμμηνόπαυση

By |14 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Το βιομηχανοποιημένο φαγητό παχαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμίδες

By |8 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών προκαλεί εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

By |8 Ιουλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Είναι το λευκό κρέας πιο υγιεινό από το κόκκινο κρέας;

By |22 Ιουνίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Πόσος καφές είναι υπερβολικός για την καρδιά;

By |8 Ιουνίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Πως αντιμετωπίζεται η υπερφαγία

By |31 Μαΐου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Fast-Food: πως η κατανάλωση του επηρεάζει το σώμα

By |18 Μαΐου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παιδιά Έφηβοι, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Γιατί δεν χάνω; Πιθανές αιτίες αδυναμίας απώλειας βάρους

By |4 Μαΐου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ανθυγιεινή Διατροφή: Η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως

By |20 Απριλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Αυξημένη κατανάλωση διατροφικής χοληστερίνης συνδέεται με καρδιοαγγειακές παθήσεις

By |6 Απριλίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Είναι ασφαλής η απώλεια βάρους κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης;

By |30 Μαρτίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η Μεσογειακή διατροφή ενισχύει τις αθλητικές επιδώσεις σε 4 μέρες

By |30 Μαρτίου, 2019|Άρθρα Διαιτολογίας, Άσκηση και Διατροφή, Δίαιτες, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top