Άρθρα Διατολογίας για την Υγιεινή Διατροφή
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Υγιεινή Διατροφή
Η Διατροφή Μπορεί να Επιβραδύνει την Εξέλιξη του Καρκίνου του Προστάτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Ο ‘Δολοφόνος’ της Σύγχρονης Εποχής
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τρώτε Πολύ Ζωική Πρωτεΐνη; Ξανασκεφτείτε Το!
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το ‘snacking’ Υπονομεύει την Ισορροπημένη Διατροφή
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Θέμα Ταμπού: Κατανάλωση Εντόμων στην Δυτική Ανθρώπινη Διατροφή
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Εθισμός στην Κατανάλωση Βιομηχανοποιημένων Τροφίμων: Επιδημιολογική Μελέτη
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Κατανάλωση Τόνου: Τι και Πόσο Θεωρείται Ασφαλή
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Καρκινογένεση: Νέα Έρευνα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Καφές με Γάλα ή Χωρίς; Τι Είναι Καλύτερο για την Υγεία Μας;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τι Κάνει την Σοκολάτα Ακαταμάχητη;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι Αντιοξειδωτικές Φλαβονόλες Ενισχύουν τις Γνωστικές Ικανότητες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Διαλυτές Φυτικές Ίνες και Τρόφιμα για την Μείωση της Χοληστερίνης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Επαναπροσδιορίζοντας την Απώλεια Βάρους
Η εν λόγω έρευνα είναι αποτέλεσμα μελέτης 17 διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, κλινικών ερευνητών και ειδικών στη δημόσια υγεία. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα συνεχόμενα αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στον πλανήτη δεν είναι αποτέλεσμα του μοντέλου του ενεργειακού ισοζυγίου, το οποίο υποστηρίζει ότι η παχυσαρκία είναι απόρροια της αυξημένης πρόσληψης θερμίδων και μειωμένης κινητικότητας, αλλά είναι αποτέλεσμα [...]
HDL, καλή χοληστερίνη και πώς να τη βελτιώσετε
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian