Loading...
Υγιεινή Διατροφή2021-02-21T22:14:38+02:00

Άρθρα Διατολογίας για την Υγιεινή Διατροφή

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Υγιεινή Διατροφή

Η Διατροφή Μπορεί να Επιβραδύνει την Εξέλιξη του Καρκίνου του Προστάτη

By |3 Νοεμβρίου, 2024|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ο ‘Δολοφόνος’ της Σύγχρονης Εποχής

By |10 Μαρτίου, 2024|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τρώτε Πολύ Ζωική Πρωτεΐνη; Ξανασκεφτείτε Το!

By |3 Μαρτίου, 2024|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Το ‘snacking’ Υπονομεύει την Ισορροπημένη Διατροφή

By |15 Οκτωβρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Θέμα Ταμπού: Κατανάλωση Εντόμων στην Δυτική Ανθρώπινη Διατροφή

By |7 Μαΐου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Εθισμός στην Κατανάλωση Βιομηχανοποιημένων Τροφίμων: Επιδημιολογική Μελέτη

By |5 Μαρτίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Κατανάλωση Τόνου: Τι και Πόσο Θεωρείται Ασφαλή

By |26 Φεβρουαρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Βιομηχανοποιημένα Τρόφιμα και Καρκινογένεση: Νέα Έρευνα

By |12 Φεβρουαρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καφές με Γάλα ή Χωρίς; Τι Είναι Καλύτερο για την Υγεία Μας;

By |5 Φεβρουαρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τι Κάνει την Σοκολάτα Ακαταμάχητη;

By |22 Ιανουαρίου, 2023|Άρθρα Διαιτολογίας, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Οι Αντιοξειδωτικές Φλαβονόλες Ενισχύουν τις Γνωστικές Ικανότητες

By |27 Νοεμβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Διαλυτές Φυτικές Ίνες και Τρόφιμα για την Μείωση της Χοληστερίνης

By |20 Νοεμβρίου, 2022|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Επαναπροσδιορίζοντας την Απώλεια Βάρους

By |19 Σεπτεμβρίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Η εν λόγω έρευνα είναι αποτέλεσμα μελέτης 17 διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, κλινικών ερευνητών και ειδικών στη δημόσια υγεία. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα συνεχόμενα αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας στον πλανήτη δεν είναι αποτέλεσμα του μοντέλου του ενεργειακού ισοζυγίου, το οποίο υποστηρίζει ότι η παχυσαρκία είναι απόρροια της αυξημένης πρόσληψης θερμίδων και μειωμένης κινητικότητας, αλλά είναι αποτέλεσμα [...]

HDL, καλή χοληστερίνη και πώς να τη βελτιώσετε

By |11 Ιουλίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η δριμύτητα των συμπτωμάτων του κορονοϊού επηρεάζεται από τις διατροφικές μας συνήθειες;

By |12 Ιουνίου, 2021|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top