Loading...
Κλινική Διαιτολογία2021-02-21T22:10:54+02:00

Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Κλινική Διαιτολογία

Μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εντέρου

By |23 Ιουνίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Το κοιλιακό λίπος συνδέεται με μειωμένη ποσότητα βιταμίνης D

By |23 Ιουνίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μπορεί η Μεσογειακή διατροφή να μας προστατέψει σε ότι αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση;

By |16 Ιουνίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ένα αυγό την ημέρα το εγκεφαλικό το κάνει πέρα

By |16 Ιουνίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Ψήσιμο στα κάρβουνα: Οι καρκινογόνες ουσίες προσβάλουν το σώμα κυρίως μέσω του δέρματος παρά μέσω των πνευμόνων

By |9 Ιουνίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος του μαστού: μια χαμηλή σε λίπος διατροφή μπορεί να βελτιώσει το προσδόκιμο ζωής

By |9 Ιουνίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η κατανάλωση καφέ μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αρτηριοσκλήρυνσης

By |5 Μαΐου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Πως η κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος προκαλεί καρδιοπάθεια.

By |5 Μαΐου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος του εντέρου: η σημαντικότητα της διατροφής

By |21 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η χρήση κανναβιδιόλης (CBD) ίσως επηρεάζει τον μεταβολισμό και την όρεξη

By |21 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η χορτοφαγική και Μεσογειακή διατροφή ενισχύουν εξίσου την καρδιακή υγεία

By |14 Απριλίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή, Χορτοφαγία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών μειώνει την γονιμότητα

By |31 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

By |31 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία οι ολιγοθερμιδικές δίαιτες;

By |24 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top