Loading...
Κλινική Διαιτολογία2021-02-21T22:10:54+02:00

Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία

Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας

[ess_grid alias="ArticleCategories"]

Κλινική Διαιτολογία

Καρκίνος: Η αυξημένη κατανάλωση βιομηχανοποιημένων τροφίμων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης του

By |31 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία οι ολιγοθερμιδικές δίαιτες;

By |24 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης

By |10 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία

By |10 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα

By |3 Μαρτίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό

By |17 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;

By |10 Φεβρουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εκδήλωσης αυτισμού

By |20 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τα βατόμουρα στην θεραπεία του καρκίνου

By |20 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018

By |13 Ιανουαρίου, 2018|Άρθρα Διαιτολογίας, Δίαιτες, Κλινική Διαιτολογία, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η γρήγορη κατανάλωση φαγητού οδηγεί σε παχυσαρκία και καρδιοαγγειακά νοσήματα

By |23 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τρείς με τέσσερεις κούπες καφέ την ημέρα μειώνουν τις πιθανότητες νοσηρότητας

By |23 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Η σωστή διατροφή μπορεί να αντικαταστήσει την φαρμακευτική αγωγή στην υπέρταση

By |16 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα επηρεάζουν την επιτυχημένη έκβαση των θεραπειών γονιμότητας

By |16 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Εγκυμοσύνη / Θηλασμός, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Νόσος του Πάρκινσον: μπορεί μια πολυθερμιδική διατροφή να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής;

By |16 Δεκεμβρίου, 2017|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία|

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top