Άρθρα για την Κλινική Διαιτολογία
Kατηγορίες Άρθρων Διαιτολογίας
Κλινική Διαιτολογία
Η διατροφή που μειώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης κατάθλιψης
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Το κόκκινο κρασί βελτιώνει την στοματική μας υγεία
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τονώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αυτή είναι η διατροφή που επιβραδύνει την γνωστική εξασθένηση μετά το εγκεφαλικό
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Μπορεί η βιταμίνη D να θεραπεύσει το Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εκδήλωσης αυτισμού
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα βατόμουρα στην θεραπεία του καρκίνου
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η γρήγορη κατανάλωση φαγητού οδηγεί σε παχυσαρκία και καρδιοαγγειακά νοσήματα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τρείς με τέσσερεις κούπες καφέ την ημέρα μειώνουν τις πιθανότητες νοσηρότητας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Η σωστή διατροφή μπορεί να αντικαταστήσει την φαρμακευτική αγωγή στην υπέρταση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα επηρεάζουν την επιτυχημένη έκβαση των θεραπειών γονιμότητας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Νόσος του Πάρκινσον: μπορεί μια πολυθερμιδική διατροφή να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian
Οι λιποβαρείς γυναίκες κινδυνεύουν από πρόωρη εμμηνόπαυση
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Διαιτολόγος – Dietitian