Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που στηρίζεται την προσπάθεια μου για έγκυρη ενημέρωση του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειλικρινά το εκτιμώ αφάνταστα και σας υπόσχομαι να συνεχίσω τον αγώνα μου με αμείωτη προσήλωση.

Για όσους δεν έχετε διαβάσει το άρθρο μου «Χριστούγεννα και υπερφαγία» σας συμβουλεύω να του ρίξετε μια ματιά, έχει μερικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε θα γλυτώσετε τον εαυτό σας από την αύξηση βάρους που συνήθως συμβαίνει αυτές τις μέρες. Επίσης, μπορείτε να δείτε και το βίντεο από την πρόσφατη εκπομπή του Astra, Όλα για την υγεία, όπου συζητάμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν με την υψηλή κατανάλωση ζάχαρης και γλυκών, όπως συνηθίζεται αυτές τις μέρες.

Πέρα όμως από τις διαιτολογικές μου συμβουλές θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουν υπέροχες γιορτές, να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την παρέα των αγαπημένων τους προσώπων. Εύχομαι το νέο έτος να σας χαρίσει υγεία σωματική και ψυχική και δύναμη να αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με περισσότερες έγκυρες πληροφορίες για την σωστή διατροφή και περισσότερες νόστιμες και εύκολες μαγειρικές συνταγές.

 

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2018

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil

Διαιτολόγος – Dietitian