Ηλικιωμένοι

11 04, 2011

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: νέα έρευνα αποκαλύπτει τις ευεργετικές του ιδιότητες για τους καρκινοπαθείς

By |2017-07-29T10:48:48+03:0011 Απριλίου, 2011|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: νέα έρευνα αποκαλύπτει τις ευεργετικές του ιδιότητες για τους καρκινοπαθείς

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

11 01, 2010

Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ

By |2017-07-29T08:40:02+03:0011 Ιανουαρίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αμινοξέα και υγεία: πως οι διατροφικές μας συνήθειες γίνονται η αφορμή για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

10 01, 2010

Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης Ε: τρόποι πρόληψης και προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια

By |2017-07-29T09:50:58+03:0010 Ιανουαρίου, 2010|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης Ε: τρόποι πρόληψης και προστασίας από τα εγκεφαλικά επεισόδια

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

8 12, 2009

Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής

By |2017-07-29T08:46:41+03:008 Δεκεμβρίου, 2009|Άρθρα Διαιτολογίας, Ηλικιωμένοι, Κλινική Διαιτολογία, Κοινωνία και Διατροφή, Παχυσαρκία, Υγιεινή Διατροφή|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γήρανση και γεροντικές ασθένειες: πως η μοριακή επίδραση της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να επηρεάσει ριζικά την ποιότητα ζωής

Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Διαιτολόγος – Dietitian

Go to Top