Άρθρα Διατολογίας για Δίαιτες
Δίαιτες
Η μείωση στην κατανάλωση του φαγητού δεν αποτελεί τον καλύτερο τρόπο απώλειας βάρους
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Η «δίαιτα» του ύπνου. Θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Είναι η προσπάθεια μας για απώλεια βάρους καταδικασμένη να αποτύχει;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Πόσους υδατάνθρακες πρέπει να τρώμε για απώλεια βάρους;
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Αυτά είναι τα καλύτερα τρόφιμα για αδυνάτισμα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Αυτές είναι οι καλύτερες δίαιτες / διατροφικά πλάνα για το 2018
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Κρύβει κινδύνους η κατανάλωση ενός μόνο γεύματος ημερησίως;
Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν απώλεια βάρους με την κατανάλωση ενός και μόνο γεύματος την ημέρα, έχοντας 23 ώρες πλήρης ασιτίας, μεταξύ δύο γευμάτων. Ενώ μπορεί να αποτελεί για πολλούς έναν αποτελεσματικό τρόπο μείωσης του βάρους τους, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν ίσως υπερτερούν κατά πολύ των θετικών αποτελεσμάτων. Κάποιοι οι οποίοι επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή [...]
Ενισχύστε την απώλεια βάρους με ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων από την δίαιτα σας, σύμφωνα με νέα έρευνα
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Σαρακοστή και διατροφή
Καραγιάννης Νικ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Οι πρωτεϊνικές δίαιτες μειώνουν τα μεταβολικά οφέλη της απώλειας βάρους
Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής
Παγκόσμια παχυσαρκία: η πρωτεΐνη του κρέατος έχει τα ίδια αποτελέσματα με την ζάχαρη
Καραγιάννης Νίκ. BSc, SRD, MPhil Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ερευνητής
Η ποιότητα της διατροφής είναι σημαντικότερη από το σωματικό βάρος στην υγεία μας
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Η χαμηλή κατανάλωση λίπους προκαλεί μεγαλύτερη απώλεια σωματικού λίπους σε σχέση με τη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Κατανάλωση φαγητού εν κινήσει μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους σε άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσουν
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής
Απότομη αύξηση κρουσμάτων δηλητηρίασης από λιποδιαλύτες
Καραγιάννης Νικόλαος BSc, SRD,MPhil Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Ερευνητής